Psilocybine truffel ceremonie

Een truffel ceremonie of een paddo ceremonie is altijd op basis van psilocybine houdende fungi. Alhoewel bijna iedereen het heeft over psilocybine is het echter psilocine wat de meeste psychedelische en hallucinerende effecten geeft. Psilocybine wordt voornamelijk door het maagzuur omgezet naar psilocine, maar er zijn ook andere stoffen van de truffel/paddo psychoactief. In de volksmond wordt er met paddo, truffel en psilocybine ceremonie hetzelfde bedoeld.

Lees hier meer over psilocybine en psilocine

Redenen deelname truffel ceremonie

De meeste mensen doen mee aan een truffel ceremonie vanwege het therapeutisch effect. Andere veel genoemde redenen zijn spiritualiteit, persoonlijke groei, verslavingsbehandeling en het ervaren van de psychedelische staat op zich. Wij adviseren om altijd te kijken naar wat een truffel ceremonie jou kan opleveren in plaats van alleen het te willen ervaren.

Individueel of in een groep?

Wil jij een truffel ceremonie gebruiken als therapie? Een individuele sessie is beter voor therapeutische doelen aangezien de begeleiding dan 100% gericht is op jouw psychedelische reis en de doelstelling. Individuele truffel ceremonies worden dan ook vaker een truffel sessie genoemd.

Lees hier meer over de truffel sessie

De groepsceremonies kunnen ook therapeutisch werken alleen er is wel een hogere mate van beïnvloeding door andere deelnemers. Dit kan als voor- en nadeel werken. Wil jij deelnemen aan een groep met mensen die je niet kent of juist je eigen groep samenstellen?

Bekijk hier de beschikbare open groep truffel ceremonies

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel ceremonie