Waarom steeds meer mensen kiezen voor truffels

Steeds meer mensen kiezen voor truffels vanwege de vele potentiële voordelen die ze kunnen bieden. Veel mensen kiezen voor een truffelsessie als een therapeutisch hulpmiddel om emotionele blokkades op te heffen, trauma’s te verwerken en negatieve patronen te doorbreken. Verder kunnen truffels een gevoel van verbondenheid en zingeving geven. Veel deelnemers rapporteren dat ze tijdens een truffelceremonie een spirituele ontdekking of ontwaking meemaken. Andere redenen waarom personen geïnteresseerd zijn in een psychedelische sessie met truffels kunnen komen doordat mensen geïnteresseerd zijn in de effecten of ze hebben gelezen over de gezondheidsvoordelen van psilocybine, zoals op het immuunsysteem.

Psilocybine sessie als therapie

De meeste personen kiezen voor een individuele psilocybine sessie (met truffels) omdat psilocybine erom bekend staat om goed te werken bij depressieve klachten. De ervaring tijdens de truffelsessie én de werking van psilocybine in de cellen, kan samen zorgen voor verbeteringen van het gemoed, het verminderen van angstklachten en zorgen voor persoonlijke groei. Hoewel psilocybine therapie geen erkende medische behandeling is, rapporteren veel klanten de therapeutische waarde van zo’n psilocybine sessie.

Aanmelden voor een truffelsessie

Omdat het gebruiken van psilocybine-bevattende truffels niet voor iedereen geschikt is, wordt een screening aanbevolen. Via de marktleider voor psychedelische therapie, Triptherapie Nederland, kan je de intake invullen. Om je aan te melden voor een psychedelische sessie met truffels raden we je aan om gebruik te maken van de intake en de informatiepagina over truffelsessies.