Therapie tijdens het trippen

Psychedelische therapie wordt steeds vaker triptherapie genoemd. Tijdens deze vorm van therapie worden er psychedelische tripmiddelen gebruikt zoals LSD, MDMA of psilocybine uit paddo’s/magic truffels. Na inname van deze stoffen verandert de perceptie en wordt de reis (trip) naar binnen gestart onder begeleiding van een deskundige. Deze psychedelische reis/trip werkt overigens nog beter als je met jouw begeleider vooraf al een plan maakt zodat je goed kunt voorbereiden en het meeste uit de psychedelische sessie kunt halen. Elk psychedelisch middel heeft een andere uitwerking en we leggen het op deze pagina voor je uit.

Psilocybine sessie

Psilocybine sessies zijn bij ons gebaseerd op magische truffels, onderdeel van de magische paddenstoelen (paddo’s). Dit is de enige manier waarop we deze sessies legaal kunnen aanbieden. Deze sessies worden dan ook wel truffel sessie genoemd of truffel therapie. Het zijn allemaal verschillende namen met dezelfde betekenis. Psilocybine is de stof die na omzetting naar psilocine zorgt voor de effecten van dit psychedelicum. Psilocybine wordt met name ingezet bij depressie, verslavingen en sociale angst. Psilocybine is de alleskunner omdat psilocybine ook gebruikt kan worden bij trauma en PTSS mits de voorbereiding in orde is. Steeds meer mensen kiezen voor psilocybine om creativiteit en spiritualiteit te kunnen ervaren. Een ander voordeel is dat er tijdens psilocybine sessies meerdere doseringen zijn van microdose, medium, hoog en heroïsch waarbij de visuele hallucinaties en andere effecten variëren van bijna geen tot zeer veel.

Meer informatie Psilocybine therapie

Psiloflora sessie

Psiloflora is een combinatie van psilocybine en de milde MAO remmende bloem van de passiebloem. De milde MAO remmende en rustgevende eigenschappen zorgen voor een sterkere en langere reis naar binnen dan psilocybine op zichzelf staande. Vanwege de verlengde duur en de versterkte trip wordt psiloflora alleen aangeraden bij personen die al eerder psychedelische ervaringen hebben. Psiloflora kan voor dezelfde redenen worden gebruikt als psilocybine maar dan ligt de nadruk iets meer op het opwekken van een spirituele ervaring. Er zijn twee varianten van de psiloflora ceremonie en dat zijn de reguliere en de extended psiloflora ceremonie. Bij de extended psiloflora ceremonie worden er meer planten en bloemen gebruik die kunnen zorgen voor een lagere en rustgevende reis.

Meer informatie: Psiloflora sessie | Extended psiloflora ceremonie

LSD sessie

Tijdens de LSD sessies maken we gebruik van een legale analoog van LSD die na inname door het lichaam wordt omgezet naar reguliere LSD. Op deze manier kunnen we de LSD sessie legaal uitvoeren. De LSD sessies duren veel langer dan alle andere psychedelische sessies en daarom raden we deze sessies alleen aan wanneer er al wat ervaring is met de effecten van andere hallucinerende psychedelica en de langdurige effecten gewenst zijn. De effecten van LSD sessie worden met name gebruikt bij de behandeling van verslavingen, voor creativiteit en in mindere mate voor depressie en sociale angst.

Meer informatie: LSD therapie

MDMA sessie

MDMA therapie wordt vooral ingezet bij PTSS en trauma. De MDMA sessies hebben geen tot weinig visuele hallucinaties maar geven over het algemeen gevoelens van euforie en empathie terwijl er zonder blokkade gepraat kan worden over de negatieve ervaringen in het verleden.

Meer informatie: MDMA therapie

Open groep truffel ceremonie

Open groep truffel ceremonies zijn geschikt voor personen die graag een truffel ceremonie willen bijwonen waarbij de groep niet te groot is. Bij de triptherapie truffel groepsceremonie hanteren we een maximale grootte van zes personen en hebben we minstens één begeleider per drie deelnemers. Op deze manier is er ruimte voor persoonlijke aandacht en kan je de groepssessie ook gebruiken als therapie. Tevens krijgt iedere deelnemer adviezen op basis van de digitale intake om de kans op succes te verhogen.

Meer informatie: Open groep truffel ceremonie

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie: Psychedelische therapie