Hulp gevraagd

Triptherapie is benaderd om mee te werken aan een documentaire over hoe psychedelica kunnen bijdragen bij het behandelen van psychische problematiek. Wij willen graag ons steentje bijdragen om de wereld bewuster te maken dat psychedelica een sterk hulpmiddel zijn bij diverse psychische klachten/aandoeningen. Voor deze productie wordt er ook gezocht naar personen die de therapie zullen ondergaan waarbij er beelden gemaakt kunnen worden van de periode voor, tijdens en na de psychedelische sessie. Zou jij het leuk vinden om beelden van jou terug te kunnen zien op televisie (naar verwachting op één van de kanalen van NPO ) en hieraan willen meewerken? Neem dan a.u.b. onderstaande tekst door en reageer.

Het verzoek van Scenery

Productiebedrijf Scenery wil u via deze weg graag iets vragen:

Scenery (www.scenery.eu) maakt documentaires en tv-programma’s voor verschillende Nederlandse en internationale zenders. Momenteel zijn we bezig met een documentaire voor de publieke omroep over de werking van psychedelica op psychische problematiek. Hierin volgen we mensen met mentale klachten die een stap in de richting van psychedelische therapie en medicatie zetten, of al hebben gezet. Ook interviewen we doctoren en wetenschappers die met deze taboedoorbrekende methodes de huidige medische wereld willen veranderen. Met de documentaire willen we bijdragen aan het de-stigmatiseren van medicijnen die voor veel mensen juist een uitkomst kunnen zijn. 

Wij zijn nog op zoek naar mensen die mee willen werken aan de documentaire en willen delen hoe psychedelica invloed hebben op hun mentale gezondheid. We zijn ons ervan bewust dat dit een gevoelig onderwerp is, dus een veilige sfeer waarin uw gezondheid voorop staat is voor ons prioriteit. 

Heeft u interesse om hieraan mee te werken of wilt u eerst wat meer weten? Stuur een mail aan onderstaande e-mailadres.

 Huibert.sap@scenery.eu

In deze e-mail vul je de onderstaande gegevens in zodat Scenery contact kan opnemen over jouw deelname aan de documentaire.

Naam:

Achternaam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Korte bio:

Doorverwijzing via: Triptherapie

Wij hebben eerder ook al meegeholpen

We hielpen eerder ook al mee bij diverse producties over psychedelica en de uitwerking op het brein. Binnenkort zal Tripherapie te horen zijn tijdens een podcast over psychedelica-gebruik op het werk en we hopen ook in samenwerking met jou mee te kunnen helpen aan Psychedelisch pionieren. Zo zal psychedelische therapie steeds meer toegepast kunnen worden. Hieronder vind je de reeds beschikbare producties.

Reeds uitgebrachte producties:

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie: Meedoen aan een televisie-documentaire over psychedelica: Psychedelisch Pionieren