Corona op zijn retour

Corona heeft zijn gang kunnen gaan en de ernst van de situatie wordt minder. Het is weer tijd om de samenleving te openen. Wij verwachten dat zodra de lente zijn intrede doet de Corona-golf drastisch zal afnemen. Met lichte voorzichtigheid beginnen we daarom weer met het aanbieden van open truffel ceremonies vanaf 30 april.

Immuniteit neemt toe

Truffel ceremonie op verschillende datums

De volgende truffel ceremonies hebben allemaal een prijs van 300 euro en alle doseringen zijn mogelijk. Op basis van de intake en wat je zelf ziet zitten kunnen we een dosering kiezen die bij je past. Alle onderstaande truffel ceremonies vinden plaats in de Psychedelic Loft te Schiedam en zijn inclusief persoonlijke tips ter voorbereiding, eventuele overnachting, nagesprek. eten en drinken. De starttijd van een ceremonie ligt op 15:00 uur en duurt tot circa 23:00 uur.

30 april 2022 – Verbondenheid – truffel ceremonie

28 mei 2022 – Verbondenheid – truffel ceremonie

25 juni 2022 – Reset – truffel ceremonie

30 juli 2022 – Reset – truffel ceremonie

Reserveren voor een open truffel ceremonie

Het is reeds mogelijk om te reserveren. Indien de online intake nog niet ingevuld is, kan je dat doen via de onderstaande link. Geef dan bij het veld: ‘Geef hier aan welke zaken nog meer van belang kunnen zijn’ aan dat het voor een open truffel ceremonie bedoeld is. Is de intake reeds ingevuld of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Intake triptherapie | Contactpagina

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie: Nieuwe open truffel ceremonies (30 april, 28 mei, 25 juni en 30 juli)