Truffel ceremonie met therapeutische karakter

Een truffel ceremonie kan je ook ondergaan met oog voor psychische gezondheid. Zo’n truffel ceremonie als therapie kan wordt ook wel truffel therapie of triptherapie genoemd. Een truffel ceremonie is een psychedelische ceremonie waarbij gebruik wordt gemaakt van psilocybine magic truffels. De psychedelische werking komt voornamelijk door psilocybine wat wordt omgezet in psilocine.

De reis/trip naar het onderbewuste

Tijdens een truffel ceremonie zal er een reis plaatsvinden naar het onderbewuste. Deze reis naar het onderbewuste van jezelf kan spannend zijn, nieuwe inzichten opleveren of gebruikt worden als een zeer sterke therapie tegen diverse psychische aandoeningen. Met de juiste voorbereiding en setting tijdens de truffel ceremonie kunnen we ongekende resultaten boeken om te groeien in het leven.

Het gebruik van psilocybine houdende paddo’s of truffels brengt men in een staat die veel overeenkomsten vertoont met wat er met je gebeurd als je een een zeer diepe staat van meditatie bereikt.

De werking van truffels

Na ongeveer een half uur zijn de eerste effecten merkbaar. De zintuigen gaan beter werken. Kleuren worden helderder, geluiden klinken intens en de perceptie van de werkelijkheid veranderd. Afhankelijk van de dosering die in overleg is gekozen zullen er meer veranderingen in perceptie plaatsvinden. Hoe hoger de dosering des te hoger de triplevel en de effecten.

Truffel ceremonie Trip level Tijdsduur (h) Geschiktheid
Low dose 1-2 2-3 Beginner
Medium dose 3-4 3-5 Beginner
High dose 4-5 4-6 Ervaring psychedelica
Heroic dose 5 5-8 Meer ervaren

Lees hier meer over de triplevels van psychedelica

Tijdens de truffel ceremonie zullen wij u bijstaan om te werken aan de vooraf gestelde doelen. Tijdens de ceremonie zullen we gebruik maken van aromatherapie, kleurentherapie en muziek om de ervaring zo goed mogelijk te laten verlopen.

Meer dan alleen een truffel ceremonie

De meeste klanten die een truffel ceremonie aanvragen willen graag werken aan de psychische gezondheid. Een truffel ceremonie leent zich daar uitstekend voor, maar we gaan verder dan dat. Na de aanmelding krijgt u op basis van de door u ingevulde gegevens ook voedings- en bewegingsadvies eventueel in combinatie met supplementen. Dit doen wij omdat het resultaat van een truffel ceremonie dan zo veel beter zal zijn. Samen gaan we voor de volle winst! De extra aanpak noemen we triptherapie en is krachtig tegen depressie, burn-out, angsten en verslavingen.

Truffel ceremonie met extra’s

Om de truffel ceremonie te verrijken worden deze extra’s gebruikt tijdens de truffel ceremonie.

  1. Aromatherapie
  2. Kleurentherapie
  3. Muzikale ondersteuning
  4. NLP zelfliefde (indien gewenst)

Lees hierom waarom deze extra’s zorgen voor een verdieping van de psychedelische trip

Wat je kan verwachten van een truffel ceremonie via triptherapie

De verhalen van onze klanten vertellen vaak een beter verhaal dan wat we zelf kunnen schrijven. De recensies geven een beeld van wat onze klanten meemaken en wat ze aan een truffel ceremonie hebben gehad.

Lees hier alle recensies om onze dienstverlening beter te begrijpen.

Individueel of als groep

U mag zelf kiezen of u individueel of als groep wilt deelnemen aan een truffel ceremonie. Wij adviseren bij therapeutische doeleinden om de groep niet te groot te maken. Bij individuele sessies is het uiteraard toegestaan om een extra bekende aanwezig te laten zijn.

U mag zelf een groepje samenstellen met bij voorkeur de mensen die u het meest vertrouwd. In sommige gevallen is het juist handig om niet individueel deel te nemen aan een truffel ceremonie. Denk bijvoorbeeld aan relatie therapie of ander vormen van bindings-problematiek.

Op uw locatie of bij ons?

We zijn flexibel als het om de locatie gaat zolang het maar in Nederland is. Zo kunnen we bij u thuis, in een hotel of afgehuurde Airbnb onze individuele en kleinschalige ceremonies uitvoeren waarbij u zelf kiest wie er mee doet. Op uw eigen locatie is in de meeste gevallen voordeliger, u bent dan zelf in uw vertrouwde en u hoeft na de trip niet te reizen. Dit kan bijdragen aan innerlijke rust tijdens de psychedelische trip.

U kunt ook gebruik maken van onze ruimte in Schiedam die speciaal is ingericht voor psychedelische sessies voor zelf samengestelde groepen tot maximaal 6 personen. De Psychedelic Loft te Schiedam (dichtbij Rotterdam) kan de ervaring ten goede doen en is vooral handig bij groepen vanaf 3 personen. Indien u gebruik maakt van de Psychedelic Loft te Schiedam kunt u blijven overnachten.

Lees hier meer over de Psychedelic Loft te schiedam

Aanmelden

U kunt u via de website aanmelden voor psychedelische therapie door een account aan te maken, een paar vragen te beantwoorden en een test in te vullen. Aan de hand van de ingevulde gegevens maken wij een plan van aanpak.

Maak hier een account aan inclusief intake en neurotransmitter test

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel ceremonie therapie