Privé of open groep truffel ceremonie?

Een truffel ceremonie kan je individueel, als duo of als groep bijwonen. De keuze is er om zelf een groep samen te stellen of dat je deelneemt aan een truffel sessie waarbij de groep open staat voor onbekenden. Wat past het beste bij jou? Het is een vraag die iedereen anders beantwoord, maar tijdens een psychedelische sessie is het wel heel belangrijk dat je jezelf op je gemak voelt. De voordelen van een open groep zijn vaak de lagere kosten vanwege het hogere volume deelnemers en er kunnen nieuwe connecties of vriendschappen ontstaan. Het voordeel van bekenden of kleinschalige sessies is dat je misschien eerder op je gemakt bent en dat je minder wordt afgeleid door anderen.

Open groep truffel ceremonies

Bij triptherapie worden de open groep truffel ceremonies klein gehouden en er nemen 3 tot 6 personen deel aan zo’n truffel ceremonie. Dat geeft voldoende ruimte om je eigen reis te maken en er is ruimte voor groepsgeveoel en verbinding.

Bekijk hier de open groep truffel ceremonies

Een truffel ceremonie als therapie

Wil je een truffel ceremonie met therapie als belangrijkste onderwerp? Kies dan bij voorkeur voor hele kleine groepen of beter nog voor een individuele sessie met aandacht voor jouw persoonlijke doelen. Zo’n truffel sessie heeft dan ook een op maar gemaakte plan voor jou.

Bekijk hier de individuele triptherapie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *