Truffel sessies in Nederland

Nadat Paddo sessies in 2009 illegaal werden door een wetswijziging zijn we overgestapt op magic truffels om hetzelfde effect te bereiken. De Nederlandse wetgever had namelijk de magische truffels niet vermeld terwijl ze dezelfde stoffen bevatten als de magische paddenstoelen (paddo’s). Sommigen zeggen dat het een foutje was en anderen zeggen dat het met opzet is geweest. Hoe de vork in de steel in elkaar steekt maakt ons niet uit. Wij kunnen namelijk top op de dag van vandaag nog steeds legaal truffel sessies aanbieden.

Waar kan je een truffel sessie doen?

In principe kan je in heel Nederland terecht voor truffel sessies. Wij raden je in ieder geval aan om een aanbieder te kiezen die als langer bestaat dan 5 jaar. We zien namelijk dat de aanbieders van truffel sessies het laatste jaar als paddenstoelen uit de grond schieten. Dit heeft te maken met de media-aandacht van het laatste jaar en commerciële partijen zien er nu ineens wel geld in. Sommige doen het meer voor het geld. Het kiezen van een bedrijf die wat langer bestaat en dus met name voordat de bekendheid groot werd, geeft meer vertrouwen. Een voorbeeld van een bedrijf die al meer dan 5 jaar truffel sessies aanbiedt is Triptherapie.

Lees hier meer over Triptherapie

En leuk feit is dat triptherapie ook in 2020 probeerde de opiumwet omtrent psychedelica positief probeerde te beïnvloeden. Zie ook:

Reactie Triptherapie opiumwet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *