In Noord Brabant een truffelsessie

Voor onze klanten in Noord Brabant die een truffelsessie willen doen hebben we meerdere mogelijkheden. We hebben momenteel vier therapeuten die in Noord Brabant werken en twee die in de buurt van Eindhoven wonen. Zo is er voor iedereen een geschikte begeleider voor de truffeltherapie.

Uit welke begeleiders kan je kiezen voor een truffeltherapie in Noord Brabant?

Marcel, Ronald, Loes en Nathalie komen allemaal op huisbezoek in Noord Brabant. Zo woont Nathalie in Limburg en bediend met namelijk het oosten van Noord Brabant. Loes en Ronald werken voornamelijk in en om Eindhoven en Marcel werkt praktisch in het hele land.

Reistijd per begeleider

De maximale reisafstand per begeleider voor een enkele reis bedraagt maximaal 45 minuten en daardoor krijgt iedereen een iets ander werkgebied. Via het onderstaande tabel kan je meer informatie vinden over onze begeleiders en waar zij vandaan moeten komen.

BegeleiderMax. ReisduurVanaf postcode
Marcel120 minuten2211 BM Noordwijkerhout
Nathalie45 minuten6041 JM Roermond
Loes45 minuten5691 RK
Son en Breugel
Ronald45 minuten5554 SH
Valkenswaard

Toch liever een truffelceremonie?

Heb je liever geen individuele truffelsessie maar neem je liever deel aan een truffelceremonie? Wij organiseren meerdere ceremonies per maand op de locatie Schiedam. Meer informatie over de truffelceremonie kan gevonden via de link. Heb je toch liever een individuele truffelsessie? Lees dan ook verder via de link hieronder.

Truffelceremonie | Truffelsessie