Momenteel hebben we maar liefst drie ervaren begeleiders voor onze unieke truffelsessies die werkzaam in Noord Brabant en dus ook in ‘s-Hertogenbosch. Deze deskundige begeleiders staan klaar om u een onvergetelijke ervaring te bieden, rechtstreeks bij u op locatie in Den Bosch en omgeving zoals een woning, vakantiehuis of Airbnb.

Onze begeleiders hebben uitgebreide kennis en ervaring in het begeleiden van truffelsessies en zijn toegewijd aan het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving voor uw reis. Iedere begeleider heeft zijn unieke toevoegingen, terwijl er niet van het protocol wordt afgeweken.

Met onze begeleiders die naar u toe komen in Den Bosch, maken we het gemakkelijker dan ooit om de voordelen van truffelsessies te ervaren. Of u nu nieuw bent in de wereld van truffels of een ervaren reiziger, onze begeleiders zijn er om u te helpen het meeste uit uw sessie te halen.

De begeleiders en therapeuten

Op dit moment werken Gijs, Loes en Ronald op locatie in Den Bosch en in de rest van Noord Brabant. Gijs woont zelf in Den Bosch, Loes in Son en Ronald in Valkenswaard.

De maximale reisafstand per begeleider voor een enkele reis bedraagt maximaal 45 minuten en de vergoeding voor de gereden kilometers bedraagt 50 cent per gereden kilometer. Als uitzondering hanteert alleen Marcel een langere maximale reisafstand. Mocht een gewenste begeleider te ver weg wonen, kan je ook overwegen om dichtbij deze persoon zelf een accommodatie te huren.

BegeleiderMax. ReisduurVanaf postcode
Marcel120 minuten2211 BM Noordwijkerhout
Janneke45 minuten3137RL Vlaardingen
Loes45 minuten5691 RK
Son en Breugel
Ronald45 minuten5554 SH
Valkenswaard
Gijs45 minuten5231 EK Den Bosch
Sascha60 minuten1404 HC Bussum

Zelf naar Den Bosch komen

Naast de sessies op locatie van de klant kan je ook zelf naar de praktijkruimte komen op een prachtig landgoed bij ‘s-Hertogenbosch. Dat is in een prachtige landelijke omgeving met bossen en velden. Boek dat bij voorkeur in combinatie met een overnachting, zodat je na de trip niet meteen hoeft te reizen. Er is slaapgelegenheid voor 2 personen, dus desgewenst kun je iemand uitnodigen om samen te overnachten als je dat fijn vindt.

Meer informatie

Wil je meer weten over de truffel sessie zelf of meer over onze begeleiders? We geven hierbij wat klikbare links om meer te lezen over ons personeel en de diensten.

Psychedelische therapie | Truffelsessie | Ons personeel